1. Aquesta és la sinopsi de la pel·lícula Avatar. Ara fes la sinopsi de la pel·lícula que hagis vist que més t'hagi agradat.


Ali (Christina Aguilera) és una noia de poble amb una gran veu que té ganes de fer realitat el seu somni de ser cantant. Així, per aconseguir la seva meta viatja a Los Angeles, la ciutat de l'entreteniment. Hi descobreix casualment la Sala Burlesque, un majestuós però vell teatre que encara manté un magnífic espectacle musical. Desitjosa d'entrar en aquest món, Ali convenç a Tess (Cher), la glamorosa i sincera propietària del club, perquè li doni feina de cambrera. El vestuari extravagant i les lluminoses coreografies de Burlesque criden l'atenció d'aquesta jove que jura que algun dia ballarà en el seu escenari.
Ali no tarda a fer amistat amb una destacada ballarina del teatre anomenada Georgia (Julianne Hough), fa també una enemiga anomenada Nikki (Kristen Bell), i cultiva l'estima de Jack (Cam Gigandet), un barman i músic del show. Amb l'ajuda del perspicaç director d'escena (Stanley Tucci) i de l'amfitrió travesti Alexis (Alan Cumming), Ali passa del bar a l'escenari. La seva veu espectacular finalment, retorna a la Sala Burlesque l'antiga glòria de la que havia gaudit anys abans. A més, el teatre permet que Ali es doni a conèixer entre els caçatalents de la ciutat, com el carismàtic empresari Marcus Gerber (Eric Dane) que li fa una proposta molt temptadora.

Comentarios

Entradas populares de este blog