Tots Sants i Halloween

Resultado de imagen de halloween

              1. Fes una comparativa de la festa de Tots Sants i la festa de Halloween. Penja imatges de cada una. Procura emprar correctament les quatre habilitats lingüístiques: Correcció, adequació, cohesió i coherència.

TOTS SANTS:  és una festa tradicional catòlica dedicada al record dels avantpassats que se celebra el dia 1 de novembre i que està íntimament relacionada amb la festa que se celebra l'endemà, la del dia dels morts o dia dels difunts, el 2 de novembre. La creença tradicional és que l'1 de novembre, els vius visiten els morts, i el 2 de novembre, els morts visiten els vius.

HALLOWEEN: Tots la celebren disfressats d'espants i és cerca de casa a casa a cercar llapolies, mentre els nens disfressats que ho fan criden "Truco o Trato". Això succeeix el 31 d'Octubre i aquest dia ningú treballa. Tots, o gairebé tots, festegen al mal i la mort entre contes d'horror, decorant les seves cases amb les famoses "terañines".Llanternes, que són carbasses buidades amb rostres tallats i il·luminades per dins amb una espelma encesa.


Comentarios

Entradas populares de este blog