Stop bullying




 
1. Cerca informació sobre el bullying i explica el que és exactament.

El bullying és el maltractament físic i o psicològic deliberat i continuat que rep un nen per part d'un altre o altres, que es comporten amb ell cruelment amb l'objectiu de sotmetre'l i espantar-lo, amb vista a obtenir algun resultat favorable per als assetjadors o simplement a satisfer la necessitat d'agredir i destruir que aquests solen presentar.

  2. Cerca casos reals de persones que n'hagin patit i els seus sentiments, sensacions, estat anímic, seqüeles...
El caso de Diego, el niño de 11 años que se suicidó en octubre, volvió a poner en la agenda política, gracias a la lucha de sus padres, el tema del acoso escolar. Según un estudio de Save the Children, con preguntas a 21.500 estudiantes de entre 12 y 16 años, uno de cada diez alumnos asegura ser víctima de acoso escolar y un 22,6% afirma ser blanco de insultos frecuentes. A continuación, cuatro víctimas de varias generaciones nos cuentan su caso y nos explican cómo lograron salir adelante.
 3. Què faries si te trobassis davant un cas de bullying? Ho denunciaries? Per què?
Buah!  sincerament l'ajudaria amb tot lo que pogues. Si arribes en aquest extrem si. Per que  he tengut companyeros que ho han padescut i no es massa agradable.

Comentarios

Entradas populares de este blog